Alleen naar de bioscoop

Ik was vrijgezel en ging toen regelmatig eens alleen naar de bioscoop. Die zwoele zomeravond werd 50 Tinten Grijs gespeeld en hoewel ik gehoord had dat het allemaal nogal soft was, animeerde ik mezelf toch om eens te gaan kijken. Wie weet, ontmoette ik er nog wel een fijne vrijgezelle vriendin.

Ik hield toen al van uitgaan zonder slipje en enkel in een rokje. Het geeft me altijd zo’n geil gevoel, wetende dat ik een geheimpje met me meedraag dat niemand ziet. Zo’n kaal kutje waar de wind aan komt en dat ik stiekem kan strelen wanneer ik geil word… het heeft wel iets. Vaak keek ik wel wat kale kutjes online. In slaap gevallen

De film zelf was niet echt om over naar huis te schrijven. Ik was niet verrast toen ik wakker werd in een lege zaal. Ik schrok me een hoedje toen ik me uitrekte en even naar links keek. Daar zat de zaalwachter me geil aan te kijken. “Nou dame, toen ik jouw popcorn al even wou opruimen, had ik een heerlijke inkijk onder dat rokje van jou. Enne…”
Even wist ik niet goed hoe te reageren, het was de eerste keer dat mijn geheimpje ontdekt werd buiten mijn wil om. Ik herpakte me en vroeg hem of hij er eens onder wou voelen. Dat wou hij graag. Toen zijn vingers mijn clitje raakten, voelde ik hoe nat ik al stond. Zou hij…? Nee, daar dacht ik niet over na.

Grote lul, net als in de film

Toen hij me heerlijk streelde daar onderaan, werd ik bloedgeil. Mijn handen grepen naar zijn riem en lieten een zichtbaar gevangen penis vrij. Wat daar uit kwam, geloof je zelf niet! Het leek wel een pornofilm, zo groot was zijn lul. Uit angst dat hij zich zou bedenken en plots zou stoppen, nam ik hem gretig in mijn mond en speelde met mijn tong op zijn eikel. Wat was hij groot… ik had twee handen nodig om dat gewicht te ondersteunen! Waar ik ervoor nog in slaap gevallen was omdat de seks in de film saai was, werd ik klaarwakker toen hij me diep penetreerde. Zo diep was nog nooit iemand geweest en ik dacht even dat hij het einde van m’n grotje bereikt had, maar niets was minder waar. Ik smeekte hem om me te rammen, te nemen en me tegelijkertijd aan te kijken. We zaten wat onhandig in de stoel dus ging ik bovenop hem zitten, met m’n rug naar hem toe, bovenop zijn billen. Zo kon hij heerlijk binnen. Het duurde niet lang of ik kwam intens klaar. Aan zijn geluiden te horen, was hij ook goed klaargekomen. Ik voelde hoe hij zich terugtrok en z’n sperma tegen mijn billen liet kletsen.

Ik denk nog vaak aan die avond en sindsdien kijk ik vaak naar grote lullen en elke keer opnieuw kreun ik bij het klaarkomen tijdens het masturberen…

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *